neljapäev, 24. oktoober 2013

KONKURSS: AIDAKE SAVISAARELE MÜTSI KINKIDA!!



Head sõbrad, et ilmad on jahenenud ja kõik oponendid mängleva kergusega alistanud Tallinna linnapea järgmiseks nelja aastaks ka selgunud, tekkis mõte linnapeale ka väärikas karusnahast müts kinkida. Selline müts, mida naljalt kellelgi teisel poleks ja mis võiks saada meeri visiitkaardiks talvises Tallinnas.

Algmaterjaliks tahtsin pakkuda mõne laheda mütsimudeli laiast maailmas, mida siis omakorda Eesti rahvusmustrite ja sümbolitega ettevaatlikult töödelda.

Palun OLGE AKTIIVSED ja VALIGE neist paarikümnest variandist oma lemmik, kirjutades KAS Facebooki või siia blogikommentaaridesse oma lemmiku JÄRJEKORRA number ja miks just see Savisaarele võiks sobida.

Kui keegi tahab ka endale täpselt samasugust mütsi nagu teeme linnapeale, siis ühel õnnelikul selline võimalus ka avaneb. Selleks tuleb osaleda hääletusel, laikida konkurssi kuulutust Tallinna Karusnaha Meistrite leheküljel ning jagada oma Facebooki lehel konkurssi kuulutust. Kui meile laekub vähemasti 20 soovitust koos konkursi jagamisega, loosimegi ühele samasuguse mütsi!

Konkurss kestab 10.novembrini. Ümberdisanitud eksklusiivse mütsivariandi toimetame nii meerini kui ka õnneliku konkurssi loosi võitjani hiljemalt 1.DETSEMBRIL!

Hrushovi sula - NR 1 (parempoolne)

Berlusconi NR 2 (parempoolne)

turkmenistaan NR3

Putini läkiläki NR 4 (parempoolne)

Breznevikas NR 5

Dr.Zivago stile NR 6

Naturale NR7

 
Black&White NR 8

elegance NR 9

sämm NR 10

hvostik NR 11

Luzkovikas NR 12


soliid NR 13

Kelm NR 14

Submarine NR 15

papaha NR 16

papaha NR 17

Kavkaz NR 18

Karjane NR 19

Putin 2 NR 20


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar